Tietoa meistä

Ovatko videopelit sinun juttusi? Niistä päivistä, kun Nintendo toi Suomen markkinoille ensimmäiset pelikonsolit 1980-luvulle, on kuljettu pitkä matka tähän päivään. Kaikki 1970-luvun lopussa ja 1980-luvun syntyneet muistavat varmasti, miten Super Mario Bros -peli valloitti lähes kaikkien suomalaisten olohuoneet. Myös Tetriksen maailmaan ovat varmasti tutustuneet kaikki Nintendolla tuolloin pelanneet.

Alun huippuvuosien jälkeen suosio hiipui vuosiksi, mutta nyt 2010-luvulla Nintendo on taas täällä tavoittelemassa samanlaista suosiota kuin muutama vuosikymmen sitten. Tällä sivustolla kerromme Nintendon pelikonsolituotteista, peleistä ja niiden käyttämisestä. on haluat tietää pelien historiasta, uusimmista versioista ja ennen kaikkea siitä, mistä voit hankkia pelin, olet oikeassa paikassa.

Monet meistä ovat uskollisia tietyille merkeille ja brändeille. Näin on usein myös pelikonsolien tapauksessa, mutta tietenkin sillä edellytyksellä, että lempikonsoleita ja niihin saatavia pelejä on markkinoilla. Toki mieltymykset usein muuttuvat elämän myötä ja kokeilemalla voi löytää itselleen aivan uusia suosikkipelejä, mutta lapsuuden muistoilla on yleensä sen verran vahva vaikutus, että merkitykselliset kokemukset ovat tulleeksi jo osaksi omaa persoonallisuutta.

Vaikka voisi ajatella, että pelikaupat myyyvät kaikenlaisia konsoleita tarjotakseen asiakkailleen mahdollisimman laajan valikoiman, asia ei aina ole näin. Valtuutetut jälleenmyyjät myyvät tietyn brändin tuotetta ja yleensä tämän merkin tuotevalikoima on kaupassa laajin. Netin ansiosta menetystä niittävät nykyään myös verkkokaupat, joista pelialalla menestyvät myös kohtuullisen pienet toimijat. Erityisesti pelien tapauksessa varastointikustannukset ovat yleensä kohtuulliset, ja toisaalta monet asiakkaat saattavat etsiä vanhempia versioita peleistä ja konsoleista. Näitä löytyy yleensä vain yksityisiltä kuluttajilta tai peleihin erikoistuneista kaupoista.

Jos olet kiinnostunut pelimaailmasta ja haluat tietää lisää Nintendon historiasta, sen kehittämistä konsoleista ja peleistä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tällä sivustolla kerromme myös, mistä voit ostaa Nintendon tuotteita tällä hetkellä. Tervetuloa Nintendon kiehtovaan ja huikean jännittävään maailmaan!