Innostaako Nintendo Wii liikkumaan?

Tietokonepelien pelaajia syytetään toisinaan sohvaperunoiksi ja heidän kohdallaan arvioidaan olevan kohonnut riskin liian vähäiselle liikkumiselle – viehän pelaaminen usein helposti yllättävänkin paljon aikaa ja jos pelejä pelataan istuma-asennossa, ei pelaaja tietystikään saa liikuntaa. Nintendo Wii voidaankin nähdä vastauksena tähän kritiikkiin – se on nimittäin Nintendon luoma pelikone, joka innostaa käyttäjänsä liikkumaan!

Mistä Nintendo Wiissä on kyse?

Nintendo Wii oli aikanaan aivan uudenlainen pelikone, jonka ohjaustapa erotti sen muista sukupolvensa videopelikonsoleista. Wiissa on nimittäin peliohjain, jota kutsutaan nimellä Wii Remote ja joka pystyy tunnistamaan liikettä. Ohjaimen toiminta perustuu osoitusperiaatteeseen ja se pystyy tunnistamaan liikkeen kolmen ulottuvuuden tasolla. Wiista löytyy myös WiiConnect24-valmiustilaominaisuus, joka antaa konsolille mahdollisuuden ottaa vastaan viestejä sekä päivityksiä verkon kautta. Lisäksi siitä löytyy Virtual Console -palvelu, joka mahdollistaa vanhojen pelien lataamisen monilta erilaisilta alustoilta.

Innostaako Wii liikkumaan?

Entä innostaako Wii aidosti liikkumaan? Kyllä vain innostaa! Sen pelivalikoima tarjoaa laajan skaalan erilaisia liikunnallisia pelejä, joista osa on niin vauhdikkaita, että niitä pelatessa tulee hiki. Tämän konsolin voikin sanoa sopivan liikunnalliselle pelihullulle, koska sen avulla on mahdollista iskeä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Liikunnalliset pelit sopivat hyvin myös koko perheen yhteiseksi ajanvietteeksi, mikä tekee niistä entistä monikäyttöisempiä.

Mistä Nintendo Wii -pelejä ja konsoleita voi ostaa?

Wiin valmistaminen on lopetettu 2013 eli vanhoja Wii-konsoleita löytää ehkä helpoiten käytettyinä. Erilaisia käytettyjä pelikonsoleita löytyy melko helposti esimerkiksi huuto.netistä, kunhan vain varmistaa, että tekee kauppoja taatusti luotettavan myyjän kanssa. Huuto.netissä myyjän luotettavuuden arviointia helpottaa huomattavasti se, että käyttäjät antavat toisilleen pisteitä ja epämäääräinen toiminta tulee hyvin helposti raportoiduksi sivuille ja tätä kautta muiden käyttäjien tietoon.

Uudistettu versio Wiista eli Wii U sen sijaan julkaistiin 2012. Nintendo-pelejä on laajasti tarjolla monissa verkkokaupoissa, kuten Konsolinetissa, CDON.COM-verkkokaupassa ja Gigantissa. Näistä kaupoista löytyy monia suosittuja Marion tasohyppelypelejä, liikunnallisia pelejä sekä esimerkiksi suosittuja Mario Kart -pelejä. Pelejä on siis tarjolla moneen makuun.

Entäpä jos rahat eivät riitä Wii-konsoliin tai peleihin, mutta pelaamaan tekisi silti mieli?

Toisinaan tilanne voi olla se, että pelaamaan tekisi mieli, mutta tilillä ei ole yhtään ylimääräistä rahaa. Pelaaminen voisi kuitenkin tuoda runsaasti kaivattua mielekästä sisältöä elämään myös tiukkana taloudellisena aikana. Tällöin lainanottaminen saattaa alkaa tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta.

Voi kuitenkin olla vaikeaa löytää omaan tilanteeseen sopivinta lainavaihtoehtoa, varsinkin, jos olet ottamassa lainaa ensimmäistä kertaa. Tällöin monet turvautuvat sivustoon, jonka nimi on moneybanker ja joka löytyy osoitteesta https://moneybanker.fi/. Moneybanker.fi auttaa säästämään sekä lainanottajan rahaa että aikaa, koska sivuille on koottu useampia lainantarjoajia, mikä vähentää lainanottajan nettisurffailun tarvetta säästäen näin hänen aikaansa. Jo yhdellä silmäyksellä on mahdollista nähdä moneybanker-sivustolla useampia lainanantajia sekä lukea tiivistetysti heidän tarjoamiensa lainojen sisällöt. Kaikki tämä onnistuu helposti vaikkapa omalta kotisohvaltasi käsin.

Näin voit helposti vertailla erilaisia lainoja. Kun tiedät, kuinka paljon lainaa tarvitset, karsiutuu osa lainanantajista saman tien pois. Lisäksi myös toivomasi laina-ajan pituus tai vaikkapa oma ikäsi saattavat karsia pois osan lainanantajista ja niin edelleen. Lopulta jäljellä on sinulle parhaiten sopiva lainavaihtoehto.

Monet moneybanker-sivustolta löytyvät lainanantajat tarjoavat lainaa vain 20 vuotta täyttäneille hakijoille. Osa vaatii lainanhakijalta tätäkin korkeampaa ikää. Mutta sivustolta löytyy joitakin mahdollisuuksia myös 18-vuotiaille lainanhakijoille. Tarjonta ei ole ehkä niin laajaa ja monipuolista kuin hieman vanhempien hakijoiden kohdalla, mutta joitakin mahdollisuuksia silti on tarjolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *